ProHow

ProHow sai alkunsa syksyllä 2004, kun viisi uusia haasteita hakenutta liike-elämän konkaria kokoontui yhteen ajatuksenaan ostaa yritys. Ryhmän nimeksi vakiintui ProHow. Tapaamisia jatkettiin, aluksi vapaamuotoisesti, mutta toiminnan laajennuttua yhdistys päätettiin vuonna 2009 virallisesti rekisteröidä. Käyttöön otettiin myös tunnuslause ”Kokemus Käyttöön”.

Vuosien saatossa ProHow ry:stä on kasvanut rautaisten osaajien verkosto. Jäseniämme yhdistää vankka kokemus ja ehtymätön halu kehittyä omalla tahollaan, mutta myös jakaa omia tietoja ja taitoja yhä eteenpäin.

Valtaosa toiminnassamme mukana olleista on jatkanut työuraansa joko palkkatöissä tai yrittäjänä. Jäseniltämme löytyy kokemusta vastuutehtävistä eri toimialoilta ja eri markkina-alueilta aina johtopaikoille asti.


Toimintamme rungon muodostavat säännölliset viikkokokoukset. Niissä käsittelemme ajankohtaisia aiheita, kuulemme asiantuntijoiden alustuksia, opimme toisiltamme jne. Viikkokokousten lisäksi teemme vierailuja mielenkiintoisiin yrityksiin ja järjestöihin. Tutustu toimintaamme ja tarkista seuraavan kokouksemme ajankohta sekä aihe kalenterista.

prohow-jaseneksi

”ProHow:n toimintaan osallistuminen oli toteuttamani yritysoston kannalta ratkaisevaa. Sain varmuutta siitä, mitä yritysostossa pitää selvittää ja miten pitää toimia.”

– Mikael Franck, ProHow:n yrittäjäjäsen


ProHow ry:n hallitus

Raili Koivisto, DI
Puheenjohtaja

Markku Tahkokorpi

Markku Tahkokorpi,
Rahastonhoitaja

Matti Kouhio

Matti Kouhio, DI
sihteeri

Heikki Veriö
Varapuheenjohtaja