Viikkokokous #570: Peruttu!!

Nokkalan Majakka Nokkalanniemi 2, Espoo

Sääennuste näyttää niin pahalta, että ulkoilu Rantaraitilla on tältä kertaa peruttu. Lähtöpaikka on Nokkala Majakka kahvila-ravintola, jossa kokoonnumme klo 10.00. Kävelyä noin 3 km Haukilahden Paviljongin suuntaan. Paluun jälkeen lounasmahdollisuus Nokkalan Majakalla.

Viikkokokous #570: Ulkoruokintakauden avaus

Yritämme nyt uudelleen viime viikon Rantaraittikävelyä. Lähtöpaikka on Nokkala Majakka kahvila-ravintola, jossa kokoonnumme klo 10.00. Kävelyä noin 3 km Haukilahden Paviljongin suuntaan. Paluun jälkeen lounasmahdollisuus Nokkalan Majakalla.

Tutustuminen Ilja Repin näyttelyyn Ateneumissa

Ateneum Kaivokatu 2, Helsinki

Olemme varanneet näyttelyintron 20 hengelle 26.8.2021 ym. näyttelyyn Ateneumissa. Pääsylippu maksaa 17 € / Museokortti ja intro 5 €/hlö. Tämä on AVEC-tilaisuus. Näyttelyintron ajankohta on klo 10.15-11.15. Ilmoittautumiset Ilkalle elokuun puolella. Ohjeita sujuvoittamaan vierailuanne: Suosittelemme ryhmiä saapumaan paikalle Ateneuminkujan puoleisesta sisäänkäynnistä. Ryhmille on varattu oma kassa. Ryhmänjohtaja voi siirtyä lipunmyyntijonon ohi suoraan viimeisimmälle kassalle (infopiste). ... Lue lisää

ProHow:n perinteinen golfturnaus

Vihti Golf Club Jussinrinne 1, Vihti

ProHow:n perinteinen golfturnaus pidetään Vihdin golfkentällä Jussin isännöimänä klo 10.30 alkaen. Tällä kertaa iltapelit jäävät väliin koronatilanteen takia.

Kauden ensimmäinen viikkokokous #571: Vetymarkkinat maailmalla ja Euroopassa

Pitäjänmäen kirjasto Jousipolku 1, Helsinki

Kokous pidetään hybridikokouksena Pitäjänmäen kirjaston monitoimitilassa ja Google Meetissä. Pitäjänmäen kirjaston osoite on Jousipolku 1, Helsinki. Kokouksessa Markku Tahkokorpi esittää kaksi englanninkielistä webinaariesitystä vetymarkkinoista maailmalla ja Euroopassa. Esitykset ovat peräisin WEC Finlandin webinaarista 18.5.2021.