Viikkokokous #636 ”Epäpyhä liitto”

Sellon kirjasto, Elina-sali, 2.krs Leppävaarankatu 9, Espoo, Suomi

Antero Uitto esittelee kirjaansa "Epäpyhä liitto" joka käsittelee Neuvostoliiton ja Saksan yhteistyöstä vuosina 1921-1941.

Viikkokous #637 Hycamite Oy

Sellon kirjasto, Elina-sali, 2.krs Leppävaarankatu 9, Espoo, Suomi

Tällä kertaa katsomme yritysesittelyn Hycamite Oy:stä, joka on kehittänyt mielenkiintoisen prosessin vedyn ja hiilen tuottamiseksi metaanista (Fossiiliseta tai uusiutuvasta.)

Viikkokokous #638 Palkkio- ja Ansio+ palveluiden esittely

Sellon kirjasto, Akseli-sali 2.krs Leppävaarankatu 9, Espoo, Suomi

Akavalaisille liitoille kevytyrittäjäpalveluita tarjoavan Anspalkkio Oy:n toimitusjohtaja Kari Vavuli esittelee Akavalaisten liittojen jäsenille tarjottavia Ansio ja Palkkio+ kevytyrittäjäpalveluita etänä. Kokouspaikkana on tallä kertaa Sellon kirjaston Akseli-sali.

Lintoretki Suomenojan lintualtaalle

Suomenojan lintuallas

Tervetuloa ProHow luontoretkelle (avec) Suomenojan lintualtaalle huomenna 2.5. alkaen klo 10. Altaan ympäri kulkee helppokulkuinen reitti, kävelyä tulee alle kaksi km. Alueella on kaksi lintutornia ja tauluja linnuista. Lintualtaan lajistoon kuuluvat mm. noki- ja liejukana, mustakurkku-uikku, lapa- ja harmaasorsa, punasotka ja naurulokki. Lintuja näkee paljain silminkin mutta kiikari/kaukoputki helpottaa. Kokoonnumme parkkipaikalle, jonne on Lintutorni-viitta Suomenlahdentien ... Lue lisää

Vierailu As Oy Meanderin rakennustyömaalle

As Oy Meander Pohjoinen Hesperiankatu 35, Helsinki

Tapaamme As Oy. Meanderin rakennustyömaalla torstaina 16.5. klo 9:00 - Tervetuloa AVEC. Ollaan hyvissä ajoin paikalla - viimeistää klo 8:55 Maksullinen pysäköinti joko kadulla tai K-Supermarket Kasarmin P-hallissa Ohessa on kartta - tapaamme A-portaan edessä - käynti joko Mechelininkadulta tai Pohjoiselta Hesperiankadulta.

Vierailu Ilmailumuseoon

Ilmailumuseo Karhumäentie 12, Vantaa

Tällä viikolla virailemme Ilmailumuseossa, josta meille on tilattu opastus klo 10.00 alkaen. Opastus kestää noin tunnin.

Vierailu Ateneumin Järnefelt-näyttelyyn näyttelyintrolla

Ateneum Kaivokatu 2, Helsinki

Vierailemme kauden päätteeksi Ateneumin taidemuseon Eero Järnefelt-näyttelyssä. Ennen näyttelyä kuulemme ns. näyttelyintron, joka taustoittaa näyttelyä. Museon pääsymaksun kukin maksaa itse, näyttelyintro maksaa lisäksi 8 €/hlö. Ilmoittautumiset Ilkka Talvitielle. Näyttelyintro alkaa klo 14.30, joten paikalla on syytä olla viimeistään 14.15. Näyttelyn jälkeen ohjelma jatkuu ravintola Vltavassa oluen ja illallisen merkeissä.